Det hele startede med et verdenskort der kan skrabes. Sådan et man kan købe gennem coolshop og hvor tanken er, at man kan skrabe de lande, man har været i. Vi snakkede om hvad vi ellers kunne bruge kortet til, og her kom vores idé om vildmedverden.dk.

Vi er ret glade for at rejse og den mulighed det giver for at møde nye kulturer – både i mødet med andre mennesker og gennem kulinariske oplevelser. Den spænding og glæde det giver, at få øjnene op for hvad der ellers er uden for landets grænser, gav os lyst til at give os i kast med at prøve alle nationalretter af.

Konceptet er derfor blevet, at vi en gang om ugen laver en nationalret, finder ud af lidt fakta om landet og gerne finder lokal musik, vi kan høre mens vi spiser. Den der har lavet maden får lov til at skrabe landet.

Nogle retter er en succes og giver lyst til at udforske madkulturen mere. Andre har været en sej omgang at komme igennem. Det kan dog anbefales at give sig i kast med et land, inden man skal besøge det – det giver et godt indblik i hvor høje forventninger man skal have til maden 🙂

Håber I kan finde inspiration her på vild med verden.

Kh Peder og Maria